Belize

Ett spännande land med stor mix av kultur. Öarna som tillhör Belize levererar alla stereotyper av Karibien - på ett härligt sätt. Dessutom ligger världens näst största korallrev längst Belize kustremsa.


Läs mer om Belize HÄR.

Costa rica

Surf, oslagbar natur och fantastiska djur. Costa rica är helt klart något för den äventyrslystne. Eller för den som gärna slappar på en tropisk strand.


HÄR finner du alla inlägg från Costa rica.

cuba

Sugen på en resa bakåt i tiden? Res till Kuba. Gamla ståtliga bilar, knappt något internet och spännande historia ger känslan av att kastas bakåt i tiden. Dessutom erbjuder Kuba fantastiska stränder och vatten.


Läs mer om Kuba HÄR.

guatemala

Guatemala är landet som tog luften ur mig, redan vid första anblick. De vänliga människorna, den obeskrivliga naturen och inte minst vulkanbestigningen.


HÄR finner du alla inlägg från Guatemala.

El salvador

El Salvador imponerade på mig big time. Vänliga människor, stränder i världsklass, fantastisk surf. Sugen på att ändra uppfattning om El Salvadors dåliga rykte? Kika HÄR!

Honduras

Landet som har ett oförtjänt dåligt rykte, men som erbjuder dykning i världsklass, kristallklart vatten och vacker natur.


Läs mer HÄR om Honduras.

MexiKo

Fantastisk mat, häftig natur och coola upplevelser. En mix av stor fattigdom och dyra turistområden.Läs mer HÄR.

Polen

Polen har mycket att erbjuda med alltifrån billig shopping till spa, kultur och god mat.
Läs mer HÄR.

Marocko

Marocko kantas av kryddstarka dofter, starka färger, trevlig befolkning, fantastisk surf, shopping och öken. Landet som erbjuder både storstadspuls, mysiga kuststäder och folktomma ökner.


Här finner du alla inlägg

panama

Karibiska öar med kritvita stränder och turkost vatten. Hajdykning i pacific ocean. Milsvidd djungel och storstadspuls i Panama City. Ett kompakt land med mycket av allt.


Här finner du alla inlägg om Panama

Nicaragua

Paradisstränder, surf, vulkaner, spännande natur, kultur. Ja, Nicaragua har det mesta. Nicaragua är uppstickaren efter Costa Rica och helt klart värt ett besök. Och om inte annat i tankarna åtminstone. Kika in här för reseinspiration från Nicaragua.


Här finner du alla inlägg

Sverige

Sverige, vårt egna härliga land med alltifrån norrsken till vandring, friluftsliv, museum, storstäder och god mat. Här finner du alla mina guldkorn från Sverige samlat.
Här finner du alla inlägg

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med