25-årsdag i Bryssel

Min 25-års dag blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade länge tänkt att när jag fyller 25, då jäklar ska jag ha fest. Istället kom corona och ställde om mina planer. Min 25-årsdag blev bättre än jag någonsin kunnat önska, helt underbar. På fredagen, min födelsedag, firades jag rejält på jobbet. Min pojkvän köpte tårta och bubbel, så samlades alla kollegor för att sjunga för mig, skåla och jag fick presenter av alla. Jag var helt tårögd.


Dagen efter, på lördagen, tog jag och pojkvännen bilen för att åka till Bryssel för att fira mig eftersom jag jobbade på min födelsedag. Vi hade bokat 5-stjärnigt hotell, middag på en hipp restaurang och planerat för sightseeing.

Vi bodde på Hotel Plaza Brussel som var oerhört trevligt. På grund av corona var dock frukostbuffen inställd och vi blev istället serverade vid bords. Oerhört trevligt att bli serverad, men jag hade verkligen önskat få uppleva den buffén som jag läst fantastiska recensioner om. Nu var frukosten verkligen inget att hänga i gran.


Vi åt självklart belgiska våfflor, promenerade runt halva staden och kikade i butiker. Köpte badbomb på Lush och badade badkar länge. På kvällen gick vi till ett riktigt coolt ställe och åt världens godaste pizza!

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med