Kryssning i Mellanöstern och till Tallinn

Publicerat: 2019-11-19

Förenta arabemiraten/Oman

Jag har ju faktiskt glömt att berätta; om 10 dagar åker jag och mamma på kryssning till Tallinn. Jag måste erkänna att jag är ett riktigt kryssnings-fan. Jag och alla pensionärer! Jag tycker om konceptet; god mat, underhållning nära till hands, kliva av på en ny plats på morgonen och kanske allra mest - att det är så oerhört prisvärt!


Mitt favorit-kryssningsminne är med Royal Caribbean Cruislines genom Förenade arabemiraten och Oman. Frukostar på vår balkong med utsikt över oändligt hav, fantastiska middagar, shower och nya platser varje dag att uppleva.

Frukost på denna balkong varje morgon. Galet underbart. Dessutom hade vi en egen butler som kom med allt vi önskade!

Fantastiska drinkar på all-inklusive. Helt fantastiskt!

Hela stämningen kändes så himla lyxig. Egen butler till rummen, fantastisk personal överallt, röda mattan för att gå ombord.

Åh maten. Så fantastiskt välgjord.

Välgjorda shower och underhållning varje kväll.

Nu ska vi inte ända till Oman, men vi ska till Tallinn. En helt perfekt get-away i slutet av november. Spatsera på julmarknad, besöka något mysigt café, kika in på ett museum och bara spatsera runt. Utöver det är det två nätter ombord på kryssningsfartyget. Vi reser tillsammans med Tallinksilja. Det väntar julbord, härlig frukostbuffé och mysig underhållning. Och mängder med tjejsnack med mamma!

Kommentarer:

2019-11-20, Emma säger:

Älskar också kryssning!! Så kul att komma iväg! :D

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med