JAG FLYTTAR TILL LUXEMBURG

Jag har fått jobb i Luxemburg, och imorgon flyttar jag!


Ja, låt mig ta det från början. I juni fick min pojkvän ett fantastiskt jobberbjudande i Luxemburg. Han packade sin väska och åkte ner för att jobba under sommaren. Luxemburg är ett land jag på sin höjd hört namnet på, inte mycket mer än så. Än mindre trodde jag att jag skulle flytta dit. Efter mitt andra besök hos honom i Luxemburg, i slutet av juli, fick jag nys om att de söker mer personal till det labbet. Mitt huvud spann i väg direkt. En fantastisk erfarenhet, otrolig lön, utmärkta möjligheter att samtidigt kunna studera (då de ordnar allt åt en; städ, mat, taxi till jobbet... osv), ett häftigt äventyr och såklart - att få vara med min kärlek. Vilken kombo.


Jag drog iväg mitt cv och personligt brev, några minuter senare ringer han upp. Efter några frågor säger han med tysk brytning "This sounds amazing, the job is yours, when can you start?". Jag ber om att få återkomma så snart jag pratat med min nuvarande arbetsplats. Dagen därpå har jag sagt upp mig och mirakulöst löst så att jag kan sluta inom 1,5 vecka. Nu har den 1,5 veckan gått och jag sitter här med resväskor packade, pirr i magen och en flygbiljett för imorgon.


Tänk vad livet kan svänga och tänk vilka möjligheter som finns om man bara vågar ta dem. Jag ser framemot att bjuda på det bästa från Luxemburg!

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med