Paradisstränder på Isla Holbox

Mexiko

Publicerad: 2018-11-10

Utanför nordligaste Yucatan, Mexico, finns paradisön Isla Holbox. En ö kantad av härliga vibes, mysiga restauranger och vackra stränder. Jag är riktigt svag för kritvita stränder med turkost vatten och det levererade verkligen Isla Holbox.


Palmer som vajar i bakgrunden, kritvit strand som bländar och det turkosa vattnet som gnistrar. Det minus som ön får var de kyliga vindarna som drog in, men vi var ju trots allt där under en "kyligare" period.


Isla Holbox är den nya uppstickaren efter Isla mujeres, vilken ska vara överfylld av turister. Här på Isla Holbox var det lagom mängd turister och en väldigt härlig stämning.

Jag vet att många ogillar stränderna så fort de är fyllda med lite sjögräs. Jag tycker det är charmigt, det är ju trots allt bara natur. På Isla Holbox var det dock personer som städade bort mängder med sjögräs, stora drivor är ju såklart tråkigt.


Jag vill också slå ett slag för Punta Cocos på Isla Holbox. Fantastisk liten udde och roligt att se på tidvattnet snabbt röra sig uppåt.


Det underbara med Isla Holbox är också alla gungor i vattnet. HUR härligt att sitta i en av dessa gungor??

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med