Magiska Interlaken

Den här resan till Schweiz bestämdes på torsdagen och avresan skedde två dagar senare, på lördagen. På fredagen var det därmed planering. Vi öppnade google maps och zoomade in på Schweiz. Av ren slump tryckte vi på Interlaken, då dess lokalisering var rätt bra. Så nära Luxemburg som möjligt, men ändå med rejäla berg att vandra i. Vi sökte vidare på Interlaken och blev tokförälskade i bilderna som kom upp. En sjö med vatten blåare än blåast och Augstmatthorn, hit skulle vi åka!

När vi anlände hit kunde vi knappt tro våra ögon. Det var ju till och med vackrare än på bild!! Efter en hel dag av resande längtade jag efter ett dopp. Jag och Tommy bytte om i raketfart och kastade oss ut i vattnet. Det var så magiskt så jag knappt jag beskriva det. Det kylande vattnet, den turkosa färgen, majestätiska berg som omfamnade hela dalen.

Schweiz är ju som bekant svindyrt, så för att hålla budgeten nere bestämde vi oss för att ta det billigare Airbnb vi kunde hitta. Vi skulle ju bara sova där. Själva boendet var helt okej, däremot fick Tommy bedbugs. Jag tror vi hade tur i oturen och att det bara var Tommys säng som hade bedbugs. Det var nämligen bara han som fick utslag och vi fick inte med oss några hem. Annars kan de ju vara helt fruktansvärda med att följa med en hem! Stackars Tommy dock som fick rejäla bett över hela armarna, ryggen och magen. Det såg så otäckt ut!

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med