5 saker alla lär sig på sin första backpacker-resa

Inspiration.

Publicerat: 2018-11-30

1. Världen kryllar av fantastiska människor

Världen står till största del av fantastiska, härliga och vänliga människor. Media försöker intala oss annat, men efter din första backpacker-resa kommer du ha lärt dig att det kryllar av vänliga människor som hjälper dig om du behöver hjälp, berättar fantastiska historier och gärna blir din vän. Sträck ut din hand du också!

2. du behöver mindre än du tror

Så många som jag sett komma släpandes på XXL-väskor och förbannat svära över de överflödiga kläderna. Överraskande nog så klarar man sig bra mycket längre än vad man tror på ett par shorts och två-tre linnen.

3. Billigt slutar kännas billigt rätt snabbt

Första dagarna är du överlycklig över din uppleva rikedom! 100 kronor för en bunk-bed? Som hittat! Öl för 27 kronor? Taget! Snabbspola fram ett par dagar och du skriker rätt ut när servitören säger att ölen kostar 27 kronor och 100 kronor för en sovplats känns som ett rån. Fram med fulspriten och en hängmatta för 23 kronor, tack!

4. hur många gånger en t-shirt faktiskt kan användas

En t-shirt kan återanvändas många fler gånger än vad du tror. Många fler! Men efter en veckas svett, smuts och grus är det dags att tvätta kläderna. Fram med tvål och ett handfat och hugg in.

5. tacksamhet tas till en ny nivå

Du upplever en ny nivå av tacksamhet och du upplever den tillsammans med andra. Du samt samtliga på hostlet utbrister titt som tätt ”Wow, vad häftigt/vackert/underbart detta är. Jag är SÅ tacksam för att jag är här”. Sen varav ni att säga det om och om igen, dagarna i ända. SÅ tacksam.Håller du med om ovanstående punkter? Vad skulle du lägga till? Lämna en kommentar nedan <3

Kommentarer:


2018-11-30. Anna skriver:

Håller helt med! Särskilt om att människor är vänligare än vad man trodde innan! :-)

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med