RESELYCKA

FÅNGA MINNEN

Resa är för mig min största passion, min identitet.

Min första egna resa var till England, en sommar efter åttan. Tre veckor där jag bodde hos en värdfamilj och lärde mig engelska i språkskola. Den andra egna resan var också till England, då till London.


Därefter har jag hunnit med volontärarbete i Tanzania och Uganda, resor till Asien, diverse platser i Europa och liftning från Mexico till Panama. Jag har också hunnit bo i både Spanien, Nederländerna och Luxemburg.

Resa har alltid varit en del av mitt liv. Bara efter ett par månader utanför mammas mage togs jag med på min livs första utomlandsresa. Det minns jag såklart inte så mycket ifrån. Därefter har min familj spenderat många veckor utomlands under min uppväxt och jag har övat simning i diverse barnpooler Europa över. Jag har kastat mig i vågor i diverse hav, övat surfning på badmadrasser, hållit låda på många restauranger, prutat med försäljare och andats in dofterna på olika marknader. Att resa har för mig varit en del av att växa upp.


Resa är för mig min absolut största passion, min identitet. Jag hoppas med denna hemsida kunna inspirera dig till resa och om inte annat ge en möjlighet att drömma dig bort. För vad som finns där ute i världen är helt fantastiskt!


Så in och läs, njut och inspireras!


länder jag har besökt

afrika

Egypten

Kenya

Marocko

Tanzania

Uganda

europa

Belgien

Cypern

Danmark

England

Finland

Frankrike

Grekland

Kroatien

Litauen

Nederländerna

Polen

Schweiz

Spanien

Sverige

Tjeckien

Turkiet

Tyskland

Ungern

RESEINSPIRATION

Läs om alla destinationer jag besökt.

Hemsidan är skapad med